Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lexus LS 500h?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Lexus LS 500h? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Lexus LS 500h zo rendabel en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je wallbox beantwoordt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet of er resterende energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om je Lexus LS 500h te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige Lexus LS 500h te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen indien je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Lexus LS 500h opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Lexus LS 500h!

go-e lader Gemini Flex voor Lexus LS 500h

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde laadpaal die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Lexus LS 500h en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meeste Lexus LS 500h eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En net voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Lexus LS 500h en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Lexus LS 500h nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verkleinen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Lexus LS 500h overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lexus LS 500h

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.