Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lexus LBX Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Lexus LBX Hybrid? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je Lexus LBX Hybrid zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat jouw wallbox beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het beste tarief, de lader weet wanneer hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet als er overtollige stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze stroom zal gebruiken om jouw Lexus LBX Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je bestaande Lexus LBX Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van lader te veranderen als je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Lexus LBX Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle wagens van Lexus LBX Hybrid!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Lexus LBX Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Lexus LBX Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Lexus LBX Hybrid eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is onze go-e lader Gemini flex een lader welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Lexus LBX Hybrid en het laadproces start automatisch.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Lexus LBX Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Lexus LBX Hybrid overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lexus LBX Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.