Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lexus ES 300h?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Lexus ES 300h? Als je een laadpaal thuis wenst te zetten om je Lexus ES 300h zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat je laadpaal beantwoordt aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet wanneer er overtollige energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel deze stroom zal gebruiken om jouw Lexus ES 300h op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je bestaande Lexus ES 300h op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen als je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Lexus ES 300h opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle wagens van Lexus ES 300h!

go-e wallbox Gemini Flex voor Lexus ES 300h

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Lexus ES 300h en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Lexus ES 300h chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En exact hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een wallbox die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Lexus ES 300h en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Lexus ES 300h nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Lexus ES 300h overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lexus ES 300h

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.