Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lancia Ypsilon?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Lancia Ypsilon? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je Lancia Ypsilon zo rendabel en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat je lader voldoet aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet als er een teveel aan elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend deze stroom zal gebruiken om jouw Lancia Ypsilon op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw huidige Lancia Ypsilon op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van oplader te wisselen indien je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen je Lancia Ypsilon opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle auto’s van Lancia Ypsilon!

go-e lader Gemini Flex voor Lancia Ypsilon

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Lancia Ypsilon en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Lancia Ypsilon rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de kans tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een lader welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Lancia Ypsilon en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Lancia Ypsilon nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Lancia Ypsilon overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lancia Ypsilon

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.