Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lamborghini Revuelto?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Lamborghini Revuelto? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Lamborghini Revuelto zo kostenbesparend en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat je lader tegemoet komt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet wanneer er overtollige energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze stroom gebruikt om jouw Lamborghini Revuelto te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw bestaande Lamborghini Revuelto op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van lader te wisselen op het moment dat je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd je Lamborghini Revuelto opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Lamborghini Revuelto!

go-e lader Gemini Flex voor Lamborghini Revuelto

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde lader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Lamborghini Revuelto en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Lamborghini Revuelto bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd present is. En net voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een lader welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Lamborghini Revuelto en het laden start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Lamborghini Revuelto nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verlagen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Lamborghini Revuelto overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lamborghini Revuelto

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.