Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Kia XCeed PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Kia XCeed PHEV? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Kia XCeed PHEV zo winstgevend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat je oplader voldoet aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet of er een overschot van stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die energie zal gebruiken om je Kia XCeed PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw bestaande Kia XCeed PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd je Kia XCeed PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Kia XCeed PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Kia XCeed PHEV

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde wallbox die bedacht is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Kia XCeed PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Kia XCeed PHEV eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En precies hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Kia XCeed PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: De go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Kia XCeed PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Kia XCeed PHEV overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Kia XCeed PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.