Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Kia Sportage PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Kia Sportage PHEV? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je Kia Sportage PHEV zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw laadpaal voldoet aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het beste tarief, hij weet wanneer hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet wanneer er een overschot van elektriciteit aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze stroom zal gebruiken om jouw Kia Sportage PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je huidige Kia Sportage PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen je Kia Sportage PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle wagens van Kia Sportage PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Kia Sportage PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Kia Sportage PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Kia Sportage PHEV eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een lader welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Kia Sportage PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: De go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Kia Sportage PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Kia Sportage PHEV overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Kia Sportage PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.