Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Kia Sportage Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Kia Sportage Hybrid? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je Kia Sportage Hybrid zo zuinig en snel mogelijk te laden, dan wens je dat je wallbox voldoet aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de lader weet op welk moment hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet als er overtollige elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij enkel deze energie gebruikt om je Kia Sportage Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je bestaande Kia Sportage Hybrid te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Kia Sportage Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van Kia Sportage Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Kia Sportage Hybrid

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve laadpaal die ontworpen is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Kia Sportage Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Kia Sportage Hybrid rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd present is. En net voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een lader welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Kia Sportage Hybrid en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Kia Sportage Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Kia Sportage Hybrid overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Kia Sportage Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.