Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Kia Sorento Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Kia Sorento Hybrid? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Kia Sorento Hybrid zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het voordeligste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er resterende stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om je Kia Sorento Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je bestaande Kia Sorento Hybrid te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende lader voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van wallbox te veranderen zodra je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds je Kia Sorento Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Kia Sorento Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Kia Sorento Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Kia Sorento Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Kia Sorento Hybrid eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een oplader welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd probleemloos en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Kia Sorento Hybrid en het laden begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Kia Sorento Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Kia Sorento Hybrid overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Kia Sorento Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.