Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Kia Niro PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Kia Niro PHEV? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Kia Niro PHEV zo kostenbesparend en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat je oplader voldoet aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het voordeligste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet of er een teveel aan stroom is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie zal gebruiken om jouw Kia Niro PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw bestaande Kia Niro PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Kia Niro PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Kia Niro PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Kia Niro PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die ontworpen is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Kia Niro PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Kia Niro PHEV bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een lader die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Kia Niro PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Kia Niro PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Kia Niro PHEV overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Kia Niro PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.