Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Kia Niro Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Kia Niro Hybrid? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Kia Niro Hybrid zo kostenbesparend en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat je lader voldoet aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet als er overtollige stroom aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit zal gebruiken om jouw Kia Niro Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je huidige Kia Niro Hybrid te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen zodra je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd je Kia Niro Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste wallbox op de markt voor alle auto’s van Kia Niro Hybrid!

go-e wallbox Gemini Flex voor Kia Niro Hybrid

De go-e oplader Gemini flex is een vooruitstrevende lader die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Kia Niro Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Kia Niro Hybrid rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een lader die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je Kia Niro Hybrid en het laden begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: De go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Kia Niro Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verkleinen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Kia Niro Hybrid overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Kia Niro Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.