Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Kia Niro EV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Kia Niro EV? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je Kia Niro EV zo kostenbesparend en snel mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, hij weet op welk moment hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet als er een overschot van elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen deze elektriciteit gebruikt om je Kia Niro EV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je bestaande Kia Niro EV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen als je een nieuwe elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Kia Niro EV opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Kia Niro EV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Kia Niro EV

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Kia Niro EV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Kia Niro EV bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de gelegenheid tot laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox die in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Kia Niro EV en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Kia Niro EV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Kia Niro EV overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Kia Niro EV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.