Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Kia EV9?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Kia EV9? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Kia EV9 zo rendabel en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wil je dat je laadpaal tegemoet komt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet als er overtollige energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter die elektriciteit gebruikt om je Kia EV9 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw huidige Kia EV9 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede lader voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van lader te veranderen als je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Kia EV9 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Kia EV9!

go-e Oplader Gemini Flex voor Kia EV9

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Kia EV9 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het overgrote deel Kia EV9 bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Kia EV9 en het laden begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Kia EV9 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verkleinen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Kia EV9 overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Kia EV9

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.