Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Kia EV6?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Kia EV6? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je Kia EV6 zo voordelig en snel mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw lader tegemoet komt aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet als er een teveel aan stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige stroom terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit zal gebruiken om jouw Kia EV6 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je bestaande Kia EV6 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende oplader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van wallbox te veranderen op het moment dat je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen je Kia EV6 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Kia EV6!

go-e lader Gemini Flex voor Kia EV6

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve oplader die gecreëerd is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Kia EV6 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel Kia EV6 rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de optie tot laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is onze go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Kia EV6 en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Kia EV6 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Kia EV6 overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Kia EV6

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.