Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Kia Ceed SW PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Kia Ceed SW PHEV? Als je een laadpaal thuis wenst te installeren om je Kia Ceed SW PHEV zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw wallbox voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet als er resterende stroom is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om jouw Kia Ceed SW PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw bestaande Kia Ceed SW PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende lader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van lader te veranderen zodra je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Kia Ceed SW PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Kia Ceed SW PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Kia Ceed SW PHEV

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Kia Ceed SW PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Kia Ceed SW PHEV eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de optie om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds probleemloos en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je Kia Ceed SW PHEV en het laadproces begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Deze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Kia Ceed SW PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Kia Ceed SW PHEV overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Kia Ceed SW PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.