Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een KGM Torres EVX?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw KGM Torres EVX? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je KGM Torres EVX zo kostenbesparend en snel mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw laadpaal voldoet aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, de oplader weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er resterende elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij louter die energie zal gebruiken om je KGM Torres EVX te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je huidige KGM Torres EVX op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen indien je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds je KGM Torres EVX opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van KGM Torres EVX!

go-e wallbox Gemini Flex voor KGM Torres EVX

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van KGM Torres EVX en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste KGM Torres EVX bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je KGM Torres EVX en het laadproces begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw KGM Torres EVX nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw KGM Torres EVX overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor KGM Torres EVX

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.