Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een JLR Range Rover Velar P400e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw JLR Range Rover Velar P400e? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je JLR Range Rover Velar P400e zo voordelig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat jouw lader tegemoet komt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet of er overtollige stroom aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie zal gebruiken om jouw JLR Range Rover Velar P400e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om jouw bestaande JLR Range Rover Velar P400e op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van wallbox te wisselen als je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen je JLR Range Rover Velar P400e opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van JLR Range Rover Velar P400e!

go-e Oplader Gemini Flex voor JLR Range Rover Velar P400e

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van JLR Range Rover Velar P400e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van JLR Range Rover Velar P400e rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een lader die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw JLR Range Rover Velar P400e en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw JLR Range Rover Velar P400e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw JLR Range Rover Velar P400e overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor JLR Range Rover Velar P400e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.