Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een JLR Range Rover Sport 550e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je JLR Range Rover Sport 550e? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je JLR Range Rover Sport 550e zo zuinig en makkelijk mogelijk te laden, dan wil je dat je wallbox beantwoordt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het beste tarief, de lader weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet als er overtollige stroom aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel die elektriciteit gebruikt om jouw JLR Range Rover Sport 550e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw bestaande JLR Range Rover Sport 550e te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw JLR Range Rover Sport 550e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van JLR Range Rover Sport 550e!

go-e lader Gemini Flex voor JLR Range Rover Sport 550e

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van JLR Range Rover Sport 550e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meerderheid van JLR Range Rover Sport 550e rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de keuze tot laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je JLR Range Rover Sport 550e en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw JLR Range Rover Sport 550e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw JLR Range Rover Sport 550e overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor JLR Range Rover Sport 550e

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.