Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een JLR Range Rover Sport 460e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je JLR Range Rover Sport 460e? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je JLR Range Rover Sport 460e zo winstgevend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het gunstigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er een teveel aan stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij enkel die energie gebruikt om jouw JLR Range Rover Sport 460e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande JLR Range Rover Sport 460e op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen wanneer je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw JLR Range Rover Sport 460e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van JLR Range Rover Sport 460e!

go-e wallbox Gemini Flex voor JLR Range Rover Sport 460e

De go-e oplader Gemini flex is een geperfectioneerde lader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van JLR Range Rover Sport 460e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel JLR Range Rover Sport 460e bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de optie om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is onze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Overal simpel en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je JLR Range Rover Sport 460e en het laden begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw JLR Range Rover Sport 460e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw JLR Range Rover Sport 460e overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor JLR Range Rover Sport 460e

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.