Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een JLR Range Rover P550e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw JLR Range Rover P550e? Als je een laadpaal thuis laat zetten om je JLR Range Rover P550e zo gunstig en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw laadpaal voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet of er een teveel aan energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij louter die elektriciteit zal gebruiken om je JLR Range Rover P550e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw huidige JLR Range Rover P550e te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van oplader te veranderen als je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw JLR Range Rover P550e opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van JLR Range Rover P550e!

go-e wallbox Gemini Flex voor JLR Range Rover P550e

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van JLR Range Rover P550e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel JLR Range Rover P550e rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de keuze tot laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je JLR Range Rover P550e en het laadproces begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een blackout compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw JLR Range Rover P550e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw JLR Range Rover P550e overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor JLR Range Rover P550e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.