Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een JLR Range Rover P460e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw JLR Range Rover P460e? Als je een laadpaal thuis laat zetten om je JLR Range Rover P460e zo voordelig en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het zuinigste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet als er een teveel aan energie is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit gebruikt om je JLR Range Rover P460e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw bestaande JLR Range Rover P460e te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende lader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen als je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw JLR Range Rover P460e opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van JLR Range Rover P460e!

go-e lader Gemini Flex voor JLR Range Rover P460e

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van JLR Range Rover P460e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel JLR Range Rover P460e bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is de go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je JLR Range Rover P460e en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw JLR Range Rover P460e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw JLR Range Rover P460e overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor JLR Range Rover P460e

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.