Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een JLR Range Rover Evoque P300e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je JLR Range Rover Evoque P300e? Als je een laadpaal thuis laat zetten om je JLR Range Rover Evoque P300e zo voordelig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je laadpaal tegemoet komt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet als er overtollige stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen deze elektriciteit gebruikt om je JLR Range Rover Evoque P300e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw huidige JLR Range Rover Evoque P300e te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van wallbox te wisselen als je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds jouw JLR Range Rover Evoque P300e opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van JLR Range Rover Evoque P300e!

go-e laadpaal Gemini Flex voor JLR Range Rover Evoque P300e

De go-e lader Gemini flex is een geperfectioneerde wallbox die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van JLR Range Rover Evoque P300e en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel JLR Range Rover Evoque P300e eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal probleemloos en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je JLR Range Rover Evoque P300e en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw JLR Range Rover Evoque P300e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw JLR Range Rover Evoque P300e overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor JLR Range Rover Evoque P300e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.