Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een JLR Discovery Sport P300e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je JLR Discovery Sport P300e? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je JLR Discovery Sport P300e zo winstgevend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat je wallbox tegemoet komt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet wanneer er overtollige energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij alleen die elektriciteit gebruikt om je JLR Discovery Sport P300e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je huidige JLR Discovery Sport P300e op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van oplader te veranderen op het moment dat je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw JLR Discovery Sport P300e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van JLR Discovery Sport P300e!

go-e Oplader Gemini Flex voor JLR Discovery Sport P300e

De go-e wallbox Gemini flex is een vooruitstrevende lader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van JLR Discovery Sport P300e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste JLR Discovery Sport P300e eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de keuze tot laden niet altijd present is. En exact hiervoor is de go-e lader Gemini flex een oplader welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je JLR Discovery Sport P300e en het laadproces start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw JLR Discovery Sport P300e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw JLR Discovery Sport P300e overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor JLR Discovery Sport P300e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.