Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een JLR Defender 110 P400e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je JLR Defender 110 P400e? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je JLR Defender 110 P400e zo gunstig en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan enkele criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet wanneer er een overschot van elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze stroom gebruikt om jouw JLR Defender 110 P400e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je bestaande JLR Defender 110 P400e te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van wallbox te wisselen zodra je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je JLR Defender 110 P400e opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van JLR Defender 110 P400e!

go-e laadpaal Gemini Flex voor JLR Defender 110 P400e

De go-e laadpaal Gemini flex is een vooruitstrevende lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van JLR Defender 110 P400e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel JLR Defender 110 P400e rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je JLR Defender 110 P400e en het laadproces start automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw JLR Defender 110 P400e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw JLR Defender 110 P400e overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor JLR Defender 110 P400e

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.