Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Jeep?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Jeep? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je Jeep zo gunstig en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw wallbox tegemoet komt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet als er overtollige stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die elektriciteit zal gebruiken om je Jeep op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je huidige Jeep te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van lader te wisselen wanneer je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Jeep opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare  laadpaaloplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Jeep!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Jeep

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Jeep en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW.  Deze draagbare oplader wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Jeep eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Jeep en het laden {start|begint vanzelf.

✅ Passend op  Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Jeep  nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Jeep overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Jeep

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.