Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Jeep Wrangler 4xe?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Jeep Wrangler 4xe? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Jeep Wrangler 4xe zo winstgevend en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat je oplader beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, de oplader weet wanneer hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet of er resterende stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze elektriciteit gebruikt om jouw Jeep Wrangler 4xe te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw bestaande Jeep Wrangler 4xe te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen indien je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd je Jeep Wrangler 4xe opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Jeep Wrangler 4xe!

go-e wallbox Gemini Flex voor Jeep Wrangler 4xe

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve wallbox die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Jeep Wrangler 4xe en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Jeep Wrangler 4xe rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En exact hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Jeep Wrangler 4xe en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Jeep Wrangler 4xe nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Jeep Wrangler 4xe overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Jeep Wrangler 4xe

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.