Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Jeep Grand Cherokee 4xe AWD?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Jeep Grand Cherokee 4xe AWD? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Jeep Grand Cherokee 4xe AWD zo rendabel en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw oplader beantwoordt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het voordeligste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er een overschot van elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze stroom gebruikt om je Jeep Grand Cherokee 4xe AWD te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je bestaande Jeep Grand Cherokee 4xe AWD te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds je Jeep Grand Cherokee 4xe AWD opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Jeep Grand Cherokee 4xe AWD!

go-e lader Gemini Flex voor Jeep Grand Cherokee 4xe AWD

De go-e oplader Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Jeep Grand Cherokee 4xe AWD en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel Jeep Grand Cherokee 4xe AWD chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de optie tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een wallbox welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Jeep Grand Cherokee 4xe AWD en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Jeep Grand Cherokee 4xe AWD nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Jeep Grand Cherokee 4xe AWD overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er voorzien is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Jeep Grand Cherokee 4xe AWD

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.