Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Jeep Compass 4xe?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Jeep Compass 4xe? Als je een laadpaal thuis wenst te zetten om je Jeep Compass 4xe zo voordelig en snel mogelijk te laden, dan wens je dat jouw lader voldoet aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet of er overtollige elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie gebruikt om je Jeep Compass 4xe te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je huidige Jeep Compass 4xe te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen wanneer je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Jeep Compass 4xe opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle wagens van Jeep Compass 4xe!

go-e wallbox Gemini Flex voor Jeep Compass 4xe

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Jeep Compass 4xe en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Jeep Compass 4xe chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de kans tot laden niet altijd present is. En exact hiervoor is de go-e lader Gemini flex een lader die in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Jeep Compass 4xe en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Jeep Compass 4xe nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Jeep Compass 4xe overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Jeep Compass 4xe

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.