Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Jeep Avenger Electric?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Jeep Avenger Electric? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Jeep Avenger Electric zo voordelig en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw lader voldoet aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het zuinigste tarief, hij weet op welk moment hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er resterende energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die energie zal gebruiken om je Jeep Avenger Electric te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je bestaande Jeep Avenger Electric te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Jeep Avenger Electric opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van Jeep Avenger Electric!

go-e lader Gemini Flex voor Jeep Avenger Electric

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde lader die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Jeep Avenger Electric en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Jeep Avenger Electric chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Jeep Avenger Electric en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Jeep Avenger Electric nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verlagen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Jeep Avenger Electric overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Jeep Avenger Electric

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.