Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Jaguar I-Pace EV400?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Jaguar I-Pace EV400? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je Jaguar I-Pace EV400 zo rendabel en snel mogelijk te laden ,dan wil je dat je oplader voldoet aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het gunstigste tarief, de lader weet wanneer hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet als er een overschot van elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die energie zal gebruiken om jouw Jaguar I-Pace EV400 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je bestaande Jaguar I-Pace EV400 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen je Jaguar I-Pace EV400 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van Jaguar I-Pace EV400!

go-e lader Gemini Flex voor Jaguar I-Pace EV400

De go-e laadpaal Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Jaguar I-Pace EV400 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Jaguar I-Pace EV400 rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de gelegenheid tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een wallbox die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Jaguar I-Pace EV400 en het laden begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Jaguar I-Pace EV400 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Jaguar I-Pace EV400 overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Jaguar I-Pace EV400

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.