Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Jaguar F-Pace P400e AWD?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Jaguar F-Pace P400e AWD? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Jaguar F-Pace P400e AWD zo winstgevend en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat je laadpaal tegemoet komt aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het gunstigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er overtollige elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij alleen deze stroom zal gebruiken om jouw Jaguar F-Pace P400e AWD op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande Jaguar F-Pace P400e AWD te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede laadpaal voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van lader te wisselen op het moment dat je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Jaguar F-Pace P400e AWD opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Jaguar F-Pace P400e AWD!

go-e wallbox Gemini Flex voor Jaguar F-Pace P400e AWD

De go-e laadpaal Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Jaguar F-Pace P400e AWD en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Jaguar F-Pace P400e AWD rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En precies hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een oplader welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Jaguar F-Pace P400e AWD en het laden begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Jaguar F-Pace P400e AWD nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verlagen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Jaguar F-Pace P400e AWD overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Jaguar F-Pace P400e AWD

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.