Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Jaguar E-Pace P300e AWD?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Jaguar E-Pace P300e AWD? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Jaguar E-Pace P300e AWD zo rendabel en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet wanneer er een teveel aan energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel die elektriciteit zal gebruiken om jouw Jaguar E-Pace P300e AWD te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw huidige Jaguar E-Pace P300e AWD op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van lader te wisselen zodra je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Jaguar E-Pace P300e AWD opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Jaguar E-Pace P300e AWD!

go-e lader Gemini Flex voor Jaguar E-Pace P300e AWD

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Jaguar E-Pace P300e AWD en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Jaguar E-Pace P300e AWD rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Jaguar E-Pace P300e AWD en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Jaguar E-Pace P300e AWD nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te reduceren wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Jaguar E-Pace P300e AWD overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Jaguar E-Pace P300e AWD

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.