Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Hyundai Tucson PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Hyundai Tucson PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Hyundai Tucson PHEV zo voordelig en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat je wallbox tegemoet komt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het voordeligste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet als er een overschot van stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel die stroom zal gebruiken om jouw Hyundai Tucson PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw bestaande Hyundai Tucson PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare lader voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van lader te veranderen als je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd je Hyundai Tucson PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle wagens van Hyundai Tucson PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Hyundai Tucson PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Hyundai Tucson PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Hyundai Tucson PHEV bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een oplader welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Altijd simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Hyundai Tucson PHEV en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Hyundai Tucson PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Hyundai Tucson PHEV overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Hyundai Tucson PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.