Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Hyundai Tucson Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Hyundai Tucson Hybrid? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Hyundai Tucson Hybrid zo voordelig en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat je laadpaal tegemoet komt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet of er overtollige energie voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel deze energie gebruikt om jouw Hyundai Tucson Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je bestaande Hyundai Tucson Hybrid te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd je Hyundai Tucson Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle modellen van Hyundai Tucson Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Hyundai Tucson Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde wallbox die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Hyundai Tucson Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meerderheid van Hyundai Tucson Hybrid rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Hyundai Tucson Hybrid en het laden start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Hyundai Tucson Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Hyundai Tucson Hybrid overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Hyundai Tucson Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.