Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Hyundai Kona Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Hyundai Kona Hybrid? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Hyundai Kona Hybrid zo kostenbesparend en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat je laadpaal voldoet aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet wanneer er een overschot van elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om je Hyundai Kona Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je bestaande Hyundai Kona Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Hyundai Kona Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Hyundai Kona Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Hyundai Kona Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een gevorderde wallbox die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Hyundai Kona Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Hyundai Kona Hybrid chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Hyundai Kona Hybrid en het laadproces start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Hyundai Kona Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Hyundai Kona Hybrid overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Hyundai Kona Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.