Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Hyundai Kona Electric?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Hyundai Kona Electric? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Hyundai Kona Electric zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw oplader beantwoordt aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het zuinigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er een teveel aan energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze energie zal gebruiken om jouw Hyundai Kona Electric te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Hyundai Kona Electric te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Hyundai Kona Electric opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Hyundai Kona Electric!

go-e Oplader Gemini Flex voor Hyundai Kona Electric

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Hyundai Kona Electric en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Hyundai Kona Electric rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de keuze tot laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Hyundai Kona Electric en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Hyundai Kona Electric nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Hyundai Kona Electric overal en altijd laden! De set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Hyundai Kona Electric

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.