Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Hyundai IONIQ 6?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Hyundai IONIQ 6? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Hyundai IONIQ 6 zo rendabel en simpel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de lader weet wanneer hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet als er een teveel aan stroom beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om jouw Hyundai IONIQ 6 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw huidige Hyundai IONIQ 6 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte oplader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen zodra je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds je Hyundai IONIQ 6 opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van Hyundai IONIQ 6!

go-e lader Gemini Flex voor Hyundai IONIQ 6

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Hyundai IONIQ 6 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Hyundai IONIQ 6 bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Overal simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Hyundai IONIQ 6 en het laden begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Hyundai IONIQ 6 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Hyundai IONIQ 6 overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Hyundai IONIQ 6

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.