Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Hyundai IONIQ 5?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Hyundai IONIQ 5? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Hyundai IONIQ 5 zo zuinig en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw wallbox beantwoordt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het gunstigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet of er een overschot van energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit gebruikt om je Hyundai IONIQ 5 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw huidige Hyundai IONIQ 5 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Hyundai IONIQ 5 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Hyundai IONIQ 5!

go-e Oplader Gemini Flex voor Hyundai IONIQ 5

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Hyundai IONIQ 5 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Hyundai IONIQ 5 rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds probleemloos en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Hyundai IONIQ 5 en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Hyundai IONIQ 5 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Hyundai IONIQ 5 overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Hyundai IONIQ 5

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.