Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Hongqi E-HS9?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Hongqi E-HS9? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Hongqi E-HS9 zo voordelig en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw lader voldoet aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet wanneer er resterende energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom gebruikt om jouw Hongqi E-HS9 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je huidige Hongqi E-HS9 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen je Hongqi E-HS9 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van Hongqi E-HS9!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Hongqi E-HS9

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Hongqi E-HS9 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste Hongqi E-HS9 bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de optie tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is de go-e lader Gemini flex een oplader die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Overal simpel en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Hongqi E-HS9 en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Hongqi E-HS9 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Hongqi E-HS9 overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Hongqi E-HS9

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.