Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Honda ZR-V Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Honda ZR-V Hybrid? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Honda ZR-V Hybrid zo gunstig en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat je lader beantwoordt aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het gunstigste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er overtollige energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om je Honda ZR-V Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw bestaande Honda ZR-V Hybrid te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van oplader te veranderen op het moment dat je een nieuwe elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds je Honda ZR-V Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van Honda ZR-V Hybrid!

go-e Oplader Gemini Flex voor Honda ZR-V Hybrid

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde oplader die gemaakt is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Honda ZR-V Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Honda ZR-V Hybrid bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de optie tot laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Honda ZR-V Hybrid en het laadproces start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Honda ZR-V Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Honda ZR-V Hybrid overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Honda ZR-V Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.