Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Honda Jazz Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Honda Jazz Hybrid? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Honda Jazz Hybrid zo gunstig en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat je oplader tegemoet komt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het beste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er een teveel aan elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om je Honda Jazz Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande Honda Jazz Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare lader voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van wallbox te veranderen indien je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Honda Jazz Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Honda Jazz Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Honda Jazz Hybrid

De go-e lader Gemini flex is een geperfectioneerde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Honda Jazz Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van Honda Jazz Hybrid rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de kans om op te laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Honda Jazz Hybrid en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Honda Jazz Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Honda Jazz Hybrid overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Honda Jazz Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.