Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Honda Jazz Crosstar Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Honda Jazz Crosstar Hybrid? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Honda Jazz Crosstar Hybrid zo rendabel en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat jouw wallbox tegemoet komt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet wanneer er een teveel aan stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel die elektriciteit gebruikt om je Honda Jazz Crosstar Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande Honda Jazz Crosstar Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare lader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te veranderen als je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Honda Jazz Crosstar Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Honda Jazz Crosstar Hybrid!

go-e wallbox Gemini Flex voor Honda Jazz Crosstar Hybrid

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Honda Jazz Crosstar Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Honda Jazz Crosstar Hybrid eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een oplader welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Honda Jazz Crosstar Hybrid en het laadproces begint automatisch.

✅ Passend op Alle Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Honda Jazz Crosstar Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Honda Jazz Crosstar Hybrid overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Honda Jazz Crosstar Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.