Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Honda HR-V Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Honda HR-V Hybrid? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Honda HR-V Hybrid zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw lader voldoet aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, de lader weet op welk moment hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet als er een teveel aan elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om je Honda HR-V Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw huidige Honda HR-V Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van wallbox te wisselen als je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Honda HR-V Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle modellen van Honda HR-V Hybrid!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Honda HR-V Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Honda HR-V Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Honda HR-V Hybrid eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is de go-e lader Gemini flex een wallbox die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Honda HR-V Hybrid en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Honda HR-V Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te reduceren wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Honda HR-V Hybrid overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Honda HR-V Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.