Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Honda e:Ny1?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Honda e:Ny1? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Honda e:Ny1 zo rendabel en snel mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet wanneer er een overschot van stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij louter deze energie gebruikt om je Honda e:Ny1 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je huidige Honda e:Ny1 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor je elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen indien je een nieuwe elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Honda e:Ny1 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van Honda e:Ny1!

go-e lader Gemini Flex voor Honda e:Ny1

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Honda e:Ny1 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep Honda e:Ny1 bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw Honda e:Ny1 en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Honda e:Ny1 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Honda e:Ny1 overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Honda e:Ny1

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.