Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Honda CR-V PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Honda CR-V PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Honda CR-V PHEV zo winstgevend en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw oplader beantwoordt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet als er een teveel aan stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij louter die elektriciteit gebruikt om je Honda CR-V PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige Honda CR-V PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Honda CR-V PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle modellen van Honda CR-V PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Honda CR-V PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde lader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Honda CR-V PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel Honda CR-V PHEV eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd probleemloos en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Honda CR-V PHEV en het laadproces start automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Honda CR-V PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Honda CR-V PHEV overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Honda CR-V PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.