Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Honda CR-V Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Honda CR-V Hybrid? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Honda CR-V Hybrid zo rendabel en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan enkele voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het beste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet als er resterende elektriciteit is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie gebruikt om je Honda CR-V Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je huidige Honda CR-V Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen wanneer je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Honda CR-V Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle modellen van Honda CR-V Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Honda CR-V Hybrid

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Honda CR-V Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Honda CR-V Hybrid rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En net hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Honda CR-V Hybrid en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Honda CR-V Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Honda CR-V Hybrid overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Honda CR-V Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.