Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Ford Mustang Mach-E?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Ford Mustang Mach-E? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Ford Mustang Mach-E zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wens je dat je laadpaal voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet wanneer er overtollige elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze elektriciteit zal gebruiken om je Ford Mustang Mach-E op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw bestaande Ford Mustang Mach-E te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van laadpaal te wisselen zodra je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd je Ford Mustang Mach-E opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Ford Mustang Mach-E!

go-e Oplader Gemini Flex voor Ford Mustang Mach-E

De go-e oplader Gemini flex is een vooruitstrevende oplader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Ford Mustang Mach-E en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Ford Mustang Mach-E chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de keuze tot laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Ford Mustang Mach-E en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Ford Mustang Mach-E nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Ford Mustang Mach-E overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Ford Mustang Mach-E

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.