Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Ford Kuga PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Ford Kuga PHEV? Als je een laadpaal thuis wenst te installeren om je Ford Kuga PHEV zo rendabel en snel mogelijk te laden, dan wil je dat je oplader beantwoordt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet of er een teveel aan stroom is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel deze stroom zal gebruiken om je Ford Kuga PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw bestaande Ford Kuga PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende lader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van oplader te wisselen indien je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Ford Kuga PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle wagens van Ford Kuga PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Ford Kuga PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Ford Kuga PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Ford Kuga PHEV chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de optie om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is onze go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Ford Kuga PHEV en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Ford Kuga PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Ford Kuga PHEV overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Ford Kuga PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.