Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Ford Kuga Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Ford Kuga Hybrid? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Ford Kuga Hybrid zo gunstig en makkelijk mogelijk te laden, dan wil je dat je lader beantwoordt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet wanneer er een overschot van elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen deze stroom zal gebruiken om jouw Ford Kuga Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige Ford Kuga Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Ford Kuga Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van Ford Kuga Hybrid!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Ford Kuga Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Ford Kuga Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel Ford Kuga Hybrid rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een oplader welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Ford Kuga Hybrid en het laadproces begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Ford Kuga Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Ford Kuga Hybrid overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Ford Kuga Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.