Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Ford Explorer?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Ford Explorer? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Ford Explorer zo gunstig en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat je oplader tegemoet komt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het gunstigste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet of er een teveel aan energie is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze energie zal gebruiken om je Ford Explorer te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je huidige Ford Explorer te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van lader te veranderen zodra je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Ford Explorer opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Ford Explorer!

go-e lader Gemini Flex voor Ford Explorer

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde laadpaal die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Ford Explorer en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Ford Explorer eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op reis.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Ford Explorer en het laden start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Ford Explorer nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verkleinen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Ford Explorer overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er voorzien is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Ford Explorer

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.